Ny blogg

Det här inlägget skrevs 2010-12-17 klockan 09:04:09
NY BLOGG: www.ellasyes.blogg.seNew

Det här inlägget skrevs 2010-12-14 klockan 13:33:19
Känner att den här bloggen inte riktigt är jag längre.

Älskar designen på den, men det är inte jag längre. Inte den jag är i verkligheten iallafall.

Därför byter jag blogg, men jag kommer inte öppna den förrän jag är helt nöjd med den själv. Allt med design och layout ska kännas som mig innan jag publiserar den :)

Hoppas ni följer med mig dit ^_^

Man måste bjuda på sig själv :p

Surprise

Det här inlägget skrevs 2010-12-13 klockan 09:11:29

Mår dåligt idag igen.

Får ingen sömn på nätterna. Kan inte sova. Sängen är för varm. Rummet är för kallt. Elementet är på högsta och jag får gåshud då fötterna tittar fram under täcket. Dumma nätter. Ge mig vad jag behöver. Sömn!Inte anledningen till att jag är hemma från skolan. Halsen är torr, huvudet bultar och jag svettfryser som jag säger.


Hemma men inte hemma

Det här inlägget skrevs 2010-12-10 klockan 08:48:01
Blev liggandes hemma hos Victor idag :(

Känner mig febrig och klen. Magen känns bättre efter lite mat i den, men vacklade i trappan på väg ner. Yrsel är inte bra när man redan är tillräckligt klumpig så det räcker.

Konstigt nog smakar mina läppar salt...

Sitter och tittar lite på James Bond (vet inte vilken av alla), men förstår ju inte mycket. Bara sett en film innan den här och det är Die Another Day. Den är bra! :) Victor är ett James Bond-fan, så han får väl visa mig filmerna och förklara allt jag inte fattar (allt).


Tankar i klassrummet

Det här inlägget skrevs 2010-12-03 klockan 09:29:57
Att fråga de vid bordet om hjälp hjälpte ju mycket. De säger åt mig att bara skriva, säger åt mig att skriva om mat. Ena, lilla söta Ena, alltid hungrig hon. Och Cherry sitter bredvid och hör inte ett skvatt av det vi säger. Hon spelar Icy Tower som vanligt. Otroligt att hon fortfarande spelar det. Jag tappade lusten efter jag spelat det några gånger. Det var likadant med Robot Unicorn. Varför måste alla spela samma spel? Tävla i det och se vem som är bäst! Jag tycker att hela klassen är bäst. Alla är så olika, alla är sig själva.

Precis som det Evve pratade om igår under svenskan. De där talen som alla skulle hålla ensam inför ungefär tretti personer. Fy vad jobbigt det var! Jag pratade om min myrfobi. Kunde jag inte tagit ett bättre ämne att prata om? Nej, men det gick bra. Började krypa i benen efter ett tag. Som alltid när jag tänker på myror. Ungefär som det känns nu, fast jag tänker inte på myror. Mina ben håller på att somna. Jag sitter inte så bra inser jag. Det högra benet mosar det vänstra. Men på höger sitter tatueringen och det gör fortfarande lite ont om jag har hälen där.

Men jag har ju andra skor nu, kanske det inte gör så ont ändå. Skorna köpte Victor till mig. Enligt mig var de dyra men han ville köpa mig en för tidig julklapp. Dyra var de också, nästan fyrahundra kronor. Borde jag låta honom köpa så dyra saker till mig? Jag vet inte, pengar är så viktigt …. Borde inte egentligen men han är så söt. Borde köpa julklapparna till han snart. Vet vad jag ska köpa också. Det blir minst två julklappar. Hoppas han gillar dem.

Jag gillar inte julklappar. Gillar inte julen överhuvudettaget. Det är så mycket. För mycket. Som ett tvång att köpa julklappar till dom man tycker om. Som ett tvång att köpa julklappar till dom som köper till en själv. Fast jag ska bara köpa till ett fåtal. Victor, mamma, Cherry och Siri. Mer än så får det inte bli. Mer än så har jag nog inte råd med. Pengarna försvinner på något mystiskt sätt. Egentligen borde jag ha ganska mycket pengar eftersom jag inte får använda dom för Victor. Han vill spendera sina pengar på mig eftersom han, enligt honom själv, inte har någon eller något annat att spendera dom på. Plus så vill han ta hand om mig. Jag är ju tydligen ett litet handikapp.

Fast egentligen är jag bara klumpig och inte tänker i förväg. Borde verkligen börja göra det. Men det är faktiskt svårt. Föredrar att förlita mig på någon. Nog därför jag inte tycker om att vara ensam. Klarar inte av att vara ensam i ett rum för länge. Då får jag verklig panik. Som den gången på Gärdesskolan när jag hade mensvärk. Jag gick och la mig i ett vilorum fast jag ville gå hem. Håkan lät mig inte gå hem. Dumma idiot. Vad visste han om min mensvärk? Inget! Istället fick jag ligga ensam i ett smalt avlångt rum med en säng som påminde mig om ett sjukhus. Det var allt som fanns i rummet. Till slut fick jag panik och gick bara runt i rummet. Så då hade jag mensvärk och panik och klaustrofobi. Kanske borde jag ha nämnt det för Håkan innan jag gick in i rummet?