Anledning till bloggtorka

Det här inlägget skrevs 2010-07-27 klockan 22:42:57
Jag tycker det är så tråkigt att skriva ett långt inlägg och sedan läsa kommentarerna:

"sv: okej låter kul

sv: jag håller med

fin bild!

Hej! hur mår du idag?"

Någon som känner igen sig?


Själv brukar jag läsa de inlägg som jag kommenterar till, inlägg som intresserar mig! Jag tycker det är så jävla tråkigt att ingen kan lägga ner 3 minuter på att läsa, för det är väl det bloggar är till för?

Så därför blir det inga fler uppdateringar från min sida.

Dagens do!

Det här inlägget skrevs 2010-07-20 klockan 22:38:03
- Satt tillbaka tandsmycket
- Packat flera lådor med diverse innehåll
- Packat upp en låda med kläder och böcker i lägenheten
- Skickat efter säng, skrivbord, datorstol och soffa
- Hälsat på kusin på jobbet
- Planerat morgondagen

Någon frågade mig vilka tandsmycken som fanns!
Jag tog en bild när jag var till Folktandvården idag och här är den! För mig kostade det 220;- för att sätta tillbaka den, sen vet jag inte hur mycket det kostar från början. Det minns jag inte. Men det kostar inte att sätta tillbaka om den skulle lossna de första 6 månaderna (min satt i fyra år!) :)


Flagnande hud!
Jag hatar huden bara blir till klumpar och faller bort! Det ser så fult ut och så är det äckligt! Jag blev tvungen att DRA loss mitt eget skinn från min axel (bilden) och det är något som får mig att vilja kräkas. Jag är väl ingen orm som behöver ömsa!

Twi-sko

Det här inlägget skrevs 2010-07-19 klockan 22:29:09

Mina designade sko på NELLY.COM


Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Som stort Twilight-fan kunde jag inte undgå att göra en sån här sko! Även om den inte vinner så kanske skon ändå är värd att satsa på! :D Jag skulle helt klart bära dom här dagligen! (kanske med mindre klack!)


Nelly skotävling

Det här inlägget skrevs 2010-07-18 klockan 22:25:34
Jag får in jättemånga kommentarer om att jag ska rösta på deras sko på nelly.com! :)

Självklart röstar jag gärna på era skor! :D
Så fortsätt skicka..

Har själv designat en sko så det vore snällt om ni röstade på min sko eftersom jag röstar på alla skor jag får in!

Tack ^_^

Random skobild

Moviestar

Det här inlägget skrevs 2010-07-18 klockan 15:57:31
Stuntmän gosedjur

Det här inlägget skrevs 2010-07-18 klockan 14:21:18
Mikaela och jag spelade You're In The Movies och eftersom vi inte ville ha med dom som gjorde spelet i våran film så tog vi in egna stuntmän - gosedjur!

Giraffen Per och nallen Nalle (någon som kommer på ett bättre namn?)

Som ni kan se så slog Per mig! DET är pinsamt, eftersom det var JAG som var giraffen! Nallen låg långt efter...
Jag håller på att klippa ihop en video, men det kan ta ett tag eftersom det blev 40 video! :)


Belli's having fun

Det här inlägget skrevs 2010-07-18 klockan 13:58:04

BH på flykt

Det här inlägget skrevs 2010-07-17 klockan 21:31:24


Mikaela tyckte inte om att BH:n syntes i bilderna, så det var bara för mig att ta av den och kasta över den till henne.

Visste dock inte hur kraftig vinden var :o

Oturens offer

Det här inlägget skrevs 2010-07-17 klockan 17:01:53
Jag har inte varit så aktiv idag, beror på att mycket händer här hemma! Det är kokande varmt och jag har ingen fläkt i mitt rum. Påminnelse; skaffa fläkt

Det är 10 dagar kvar tills mitt lilla solsken, aka Siri, kommer hem från sin tur till Oxford! Längtar så mycket! ^_^ Hon har varit borta i en månad ungefär (3 veckor) och jag har saknat henne så in i Norden (Norden! Ironi eftersom hon kommer hem till Norden? Hahah! Min humor ;))! Vi började med att skicka sms och ringa varandra, men det blev för dyrt så nu skriver vi mail till varandra!

Just nu hatar jag mig själv (inte hatar, men tycker dåligt om mig själv eftersom jag kan inte ut och gå/jogga och jag kan inte bada för tillfället)! Hon som undersökte min käke sa även att eftersom hela min kropp är sne (för lång högersida) så blir det bara värre med promenader och jogginturer så jag ska bada för att träna upp mig! Och nu kan jag inte bada!!!

Förstår folk varför jag kallas OTURSFÅGELN?!?!
Kallas även Klumpfisken, men det är en annan historia...


Miss you garl <3

"Var lite kaxig sådär..."

Det här inlägget skrevs 2010-07-16 klockan 22:23:31
Att de alltid ska välja den bild man tycker minst om!

Berättade i tidigare inlägg ("Uppmärksamhet") att lokaltidningen Ljusnan hade ställt mig några frågor och här är då artikeln!


Tandsmycke

Det här inlägget skrevs 2010-07-16 klockan 13:10:22
Igår när jag borstade tänderna lossnade mitt guldhjärta! Jag har haft det sedan jag gick i 6an och jag vill inte göra mig av med det. Mamma tyckte det var bra, men jag vill ha kvar det!

Tandsmycken är något personligt! Jag har inte sett många som har det och jag gillar det verkligen :) Det ger mitt leende en personlig touch.

2006


2010

Uppmärksamhet

Det här inlägget skrevs 2010-07-15 klockan 21:13:18

Idag mår jag inte bättre alls. Varför är livet så orättvist?

 

Åkte ner på stan idag för att äta lunch med pappa på Roy's. Gott blev som och samma måltid som alltid på Roy's - kebabtallrik. Jag har små ställen där jag bara äter samma mat. Nangs - Kyckling i jordnötsås, Max - Maxmål med bara ketchup, McDonald - lilla menyn med bara ketchup. Jag tycker om dom rätterna, så varför prova något nytt?

 

Pappa och jag gick en liten promenad medan vi väntade på maten, och så kommer Ljusnan (lokal tidning) fram till mig (en kvinna och en man med väldigt stor kamera). De frågar om de får fota mig och mina glasögon och självklart säger inte jag nej till lite uppmärksamhet! Hon ställde lite frågor, jag svarade ärligt, han fotade och bad mig posa "kaxigt"! Det var väldigt roligt och imorgon ser ni mig vara kaxig i Ljusnan ;)

 


Den här perioden....

Det här inlägget skrevs 2010-07-14 klockan 23:03:21
Jag vet inte hur andra tjejer upplever den där perioden i månaden, men min är hemsk!

Jag får väldigt ont i magen att jag ibland måste sätta mig ner (vart som helst!) och hålla om magen. Ibland blir jag tvungen att dricka något för det känns som om jag ska svimma. Och smärtattackerna kommer när jag minst anar det! Gärna då jag inte vill ha dom heller...

PMS vet alla vad det är, men det verkar som att jag inte kan kontrollera mina känslor när jag har mens. Det är jättekonstigt! Jag blir sur för ingenting och kan skrika åt nära och kära utan att veta varför. Idag skrek jag åt pappa bara för att vi pratar om mina gymnasieintag. Jag minns inte riktigt varför jag skrek, men han skrek tillbaka så jag blev nog lite provocerad. Det är inte likt mig att skrika för en sån sak! Jag skriker sällan :/

Och just idag så fick jag den, bara för att jag hade bestämt med en kompis att vi skulle bada idag. Hon föreslog att jag skulle komma ändå för hon brukar bada när hon har det, men jag kan bara inte. Jag mår jättedålig bara jag tänker på det, för jag vill inte känna mig osäker och jag har inte lite heller...

Det här var ett annorlunda inlägg, men just idag får ni ursäkta - jag är inte mig själv!


Trappisar

Det här inlägget skrevs 2010-07-14 klockan 13:55:54


Kommer sakna våra stunder i trapporna!

Det finns "kategorier" när man går i skolan (fjortisar, sportfånar, nördar, drygisar, utlänningar, ensamma, populära) och "våran kategori" var nog Trappisar! xD Haha! Vi satt alltid i trapporna några minuter innan lektionen började, 9 av 10 gånger var vi först in i klassrummet och jag ÄLSKADE dom där stunderna i trapporna!

Trappisar:
Jag
Maria
Siri
Po
Vilma
Anderas
Natalja (stavning rätt hoppas jag!)
Hanna

Det är "vår" grupp, kan man kanske säga. Mest jag, Maria och Siri eftersom vi gick i samma klass och samma grupp (OTROLIGT att vi hamnade i samma grupp alla tre till slut! Hahah! ;))VILKEN KATEGORI VAR/ÄR DU!?!

Vem behöver utlandet?

Det här inlägget skrevs 2010-07-13 klockan 23:47:09
Behöver jag skriva det?


Drottningen AV Björn Skifs...

Det här inlägget skrevs 2010-07-13 klockan 20:04:19
Gick med på en sida på facebook som heter Spontanveckan! Den gruppen är ju riktigt bra! Ibland lyssnar och ser jag faktiskt mig själv, och gör jag någonting annat än att sitta vid datorn? Svar nej. Tänker inte ens nämna hur många dagar det går mellan frik luft och ren dusch...

Tack till Ida som tipsade om gruppen! ^^)

Dagens spontana utflykt:
Fick med mig mamma ut idag och åt middag på Roy's. Gott var det! Och ingenting jag hade planerat ;) Ibland har man bara tur när man frågar om mamma är sugen på lite onyttigt.

Google har aldrig fått mig att le större! ;)


Stockholm ala carte

Det här inlägget skrevs 2010-07-12 klockan 22:48:28
Jag älskar verkligen att skriva en dagbok och om en tjej som lever ett mycket mer spännande liv än jag gör! Det är som om jag formar mitt liv efter hur jag vill att det ska vara, bara det att Natacha Genji får uppleva den, inte jag... Haha, men det är det som är så bra med böcker och noveller!

Satt och kollade igenom en sak med pappa - Stockholm ala carte kort! Köper man ett sådant så åker man gratis med alla båtar och bussar, etc. Och man får Grönan åkband och inträdeskort och mycket mer! Helt otroligt! Om jag nu läste rätt ;)

Här står det mer#Borta bra men hemma bäst

Det här inlägget skrevs 2010-07-12 klockan 22:36:32
Vi kom fram till lägenheten igår. Så fort vi landat möttes vi upp av folk som är bekanta till mamma. De visade oss vägen ut och gav oss skjuss till lägenheten. Jag lovara er, det är inte kul att sitta i baksätet av en bil med två äldre damer och tryckas mot fönstret. Jag hade iallafall kameran i handen när jag satte mig, det blev lite svårt att röra armarna när både Lily och Maria satt sig. Jag tog en del bilder genom fönsterrutan, men det blev nog mest suddiga och otydliga.

Lägenheten var på översta våningen, takvåningen. Precis som mamma ville ha det fick vi privat tillgång till taket där de hade gjort iordning en konstgjord trädgård. Jag älskar den! Den är helt otroligt vacker! Och trappan upp dit är precis utanför mitt rum. Från mitt fönster kan jag se ut över hela staden och när vi kom fram var det solnedgång precis utanför fönstret! Den bästa utsikten jag någonsin haft.

Resten av lägenheten ser ut som vilken annan lyxig lägenhet som helst i Hollywood. Mamma har redan fixat ett nytt jobb på en närliggande advokatbyrå. Inte undra på att hon valde just den här lägenheten. Skolan ligger inte allt för långt bort, det tar max en halvtimme om jag ska gå.

Jag blev superglad när jag fick igång min dator och såg att jag hade fått ett mail från både Taylor och Jack! Taylor berättade att han kommer hit om en vecka, dels för att ge mig lite andrum och dels för att han hade ett modelljobb nu i veckan. Det var länge sen jag såg honom. Jag saknar honom väldigt mycket. Han bor i Los Angeles och nu bor jag närmare honom än jag tidigare gjorde. Jack skrev att han redan var påväg hit, men mailet kom fram för åtta timmar sedan och det tar inte så lång tid att köra bil från Beverly Hills till Hollywood. Men jag känner Jack från när vi gick på barnsben och han väntar sig ett svar och när han fått det, då hoppar han direkt i bilen. Det var bäst att jag gjorde mig klar innan jag svarade honom. Till Taylor skrev jag snabbt "Längtar efter dig, vi ses snart!"

Mamma presenterade mig för vårt nya städteam. Jag gillar inte att hon anstället folk för att göra hemmasysslor, sånt som jag själv ska göra. Men vi har två städare, en kock och en egen rörmockare nu. Slöseri på pengar i min mening. Molly, kocken, gjorde genast en smootie till mig. Jordgubbssmak. Hur kunde hon veta att jordgubbssmootie är min favorit?

Efter att jag tagit en dusch, lagt på nytt smink, fönat håret ordentligt, ringde jag Jack och sa att han kunde komma nu. Han sa att han suttit fast i en bilkö i tio timmar och förnst nu kunde komma loss. Jag trodde honom inte. Men han kom över och tog med mig på en sightseeing!

Jag skriver mer om den senare!

Natacha Genji

Outfits från fotograferingar!

Det här inlägget skrevs 2010-07-12 klockan 11:26:13
Samtidigt som jag är med och tävlar i en tävling så tänkte jag göra det här inlägget med mina favoritstilar! :D

1. Outfit från 14e fotograferingen - School Zombie
Jag har använt den här outfiten många gånger, hade den
på bio en gång och fick många blickar = bra bra!2. Outfit från 13e fotograferingen - Halloween
Den här outfiten hade jag på New Moon premiären
20 november 2009. Många blickar, många ord!3. Outfit från 8e fotograferingen - Verkligen höst
Den här outfiten har Mikaela satt ihop, men jag tycker
den är så fin och mysig att den är en klar favorit!


Tävling hos ”SnoStilen”

Det här inlägget skrevs 2010-07-12 klockan 11:01:17
http://snostilen.se/images/2010/tvling-snostilen_97730953.pngAutch!

Det här inlägget skrevs 2010-07-11 klockan 18:20:40
Förlåt för muppbilderna, men jag kan inte göra mig bra från grodperspektiv och när jag försöker göra en ledsen-min funkar det helt enkelt inte ;)

Dagens resultat av glatt solande och badande - brända armar och axlar! :(

Mamma smörjde in mig med kylbalsam. Nu är jag stel som en pinne, varm som en varmulv och bränd som resterna efter en skogsbrand!
Bra jämförelser, Elli!


Kommentar på en annan blogg

Det här inlägget skrevs 2010-07-11 klockan 17:56:33
Läste igenom några kommentarer på en blogg som hade frågestund. Tyckte den här var så jävla rolig att jag bara blev tvungen att lägga ut den!

Vad tänker ni på när ni läser den? ;)

Postat av: Joooonas

Hej, min flickvän är gravid. Hon får inte mens längre, jag är rädd för att det är så att bebisen dricker upp allt hennes blod. Är det verkligen bra för den? Borde jag säga någonting till henne eller ska jag låta det vara? Tänk om bebisen blir vampyr av allt blod och mördar henne när den blir född. Ska jag låsa in den i en bur i sådana fall? Hur stor skulle en sådan bur behöva vara ungefär? 1 x 1 meter? Borde jag ha lufthål? Eller behöver vampyrer kanske inte luft?

Tänk om jag skulle älska mitt barn trots att den blev vampyr, då kanske jag skulle vara tvungen att skaffa människor åt den så att den kunde äta. Frågan är då alltså; vilka människor är det moraliskt rätt att mörda?


Lost will cost

Det här inlägget skrevs 2010-07-10 klockan 19:06:26
Trying to see
Trying to flee
But lost in the woods
Will never return

Trying to hear
Nothing to fear
Flames on my eyelids
Forever be burned


#Hollywood

Det här inlägget skrevs 2010-07-10 klockan 18:18:01
Idag flyttar vi. Jag minns när jag berättade det för pappa. Han skrattade åt mig. Jag försöker intala mig själv att han bara vill mitt bästa och inte vill att jag ska bli besviken på världen, men om han bara kunde se att det här är vad jag vill. Ibland undrar jag om han verkligen älskar mig.

Mamma står iallafall på min sida. Om vi nu har kommit så långt att vi nu har två olika sidor. Hon tycker att det här är mitt livschans. Glad att hon ser det på det viset. Det betyder verkligen mycket för mig. Det är lite tråkigt att mamma och pappa inte ens pratar med varandra, men det kanske ändå är för det bästa. Mamma's nya kille Dean är den perfekta mannen, tänk om pappa är svartsjuk. Det är nog bäst så här.

Snart landar vi på LAX. Våran lägenhet ska vara färdig när vi kommer fram till Hollywood, inredd och klar. Jag hoppas bara att Dean's kollegor möblerar bra. Jag fick iallafall vara med och välja ut möbler. Antar att det bara är att möblera om om vi inte gillar det. Skönt att veta. Jag vill att allt ska vara så bra som möjligt.

Audition för rollen som Katie Blue hålls om exakt en månad. Jag hinner göra mig hemmastadd i lägenheten och i Hollywood tills dess. Skolan börjar inte förrän till hösten. Det betyder att ingenting ska få distrahera mig. Ingenting.

Det är nog bäst att jag sover lite. Mamma somnade ganska fort, men jag är för spänd för att kunna sova. Känns lite bättre nu när jag skrivit ner det här.

Hör av mig mer i morgon,

Natacha Genji


Leksand Sommarland

Det här inlägget skrevs 2010-07-09 klockan 22:47:29
Hahahahahah!

Och jag är jätteglad idag! Idag åkte jag, Mikaela, mamma och mamma's kompis Lena till Leksand Sommarland och var där över dagen! Det MEST otroliga var nog att jag och syrran kom bra överens nästan hela dagen ;)

Är jättetrött just nu, men tänkte bara uppdatera lite snabbt (men sent...)!
Planer och planeT

Det här inlägget skrevs 2010-07-08 klockan 22:03:43
I morgon blir det Leksand med mamma och syrran :) Pappa sa att det skulle bli riktigt varmt och jag hoppas verkligen att myggen/bromsarna låter mig vara ifred! Jag har gått runt hela dagen och pressat ut var (eller någonting annat som jag inte vet vad det är) ur några sår. De slutar klia men jag är rädd att få ärr!

Pratade lite med pappa idag angående möbler och annat. Jag kom på en jättebra idé! Om jag tar Mikaela's gamla rum (nuvarande rum) så kan vi göra om mitt gamla rum (nuvarande rum) till ett mysrum. Vi hade ett när vi var mindre. Det var i det rummet där pappa sover nu. Där hade vi en soffa, en liten TV och ett Playstation! Haha, älskade det rummet :)

Så nu har jag lite nya idéer på ett mysrum. Det blir en ny soffa i vardagsrummet, så den soffan åker in i det här rummet. Sen så har jag ett överflöd av böcker (älskar att äga böcker hellre än att låna) som skulle bli ursnyggt om man ställde dom på hyllor hängda på väggen! Det finns en discokula i taket med röd, grön och blå lampor så det blir häftigt ljus här inne! Självklart tar vi in en stereo och fixar lite sköna låtar att spela! Med sköna menar jag klassisk musik som både pappa och jag gillar! ^^)

Alla utropstecken visar bara hur uppspelt jag är angående det här!

Nu åker min bästa kompis Siri till England/Oxford på språkresa. Hon ska gå en intensivkurs 6 timmar 5 dagar i veckan. Jag åker nog hellre dit på semester ;)

7an

Raderad bild pga hotfull kommentar


Natacha Genji's dagbok

Det här inlägget skrevs 2010-07-08 klockan 17:53:19
Ni vet att jag är en författare och jag har bara en väldigt stor lust att göra bloggen till en "bok" :) Läs inlägget om Stjärnfall så förstår ni vad boken kommer handla om.

Det jag kommer skriva på bloggen är små dagboksanteckningar från Natacha Genji's dagbok! Hoppas ni kommer gilla det :) Ni hittar hennes dagbok bland kategorierna!

Första dagboksinlägget kommer ut på lördag e.m!


Adam Watts - "Still"

Det här inlägget skrevs 2010-07-08 klockan 11:47:28


Hittade den här låten på Liene's blogg och älskade den direkt :) Jag älskar låtar med text som har en mening, om ni förstår vad jag menar!

Skorna har något med käken att göra (?)

Det här inlägget skrevs 2010-07-07 klockan 21:49:44
Förlåt för denna sena uppdatering! Var helt slut när jag väl kom hem :)

Så idag var jag iväg till Gävle Sjukhus för att kolla upp käken, och min sköterska (kallar man dom för det?) kollade upp ännu mer än bara det. Till att börja med pratade hon mest om min käke och tänderna, som de alltid gör, sedan till min förvåning la hon märke till mina trasiga skor!

Vi kom in på ämnet om att jag är kobent och att fötterna går lite innåt så att jag skrapar upp skorna (varav att de var så förstörda, men skor blir slitna i vilket fall som helst). Hon sa att om fötterna är snea, blir knäna det med (men jag var redan sne där = kobent), och höfterna blir snea, axlarna blir snea och det kan ha påverkat min käke (ooookej?!?).

Hon slipade även ner en kant på en utav de fyrhörniga tänderna. Först frågade hon mig om hon kunde slipa ner "den här tanden" och så höll hon fingret på den, men jag kunde inte avgöra vilken tand det var. Så jag krånglade hit och dit för att försöka hitta rätt tand och tog till slut en spegel så att jag kunde se. Jag var så petig för att jag inte ville att hon skulle slipa ner min "huggtand"!

Resultat av mitt besök: jag ska göra käkövningar som går ut på att pressa käken åt olika håll + att öppna och stänga munnen några gånger och sätta in en träbit som håller upp käken i 5 sekunder. Detta ska göra så att munnen och jag (två olika indvider) ska lära oss hur mycket jag kan gapa utan att det knäpper i käken. Övningarna ska då göras 3 gånger per dag och möjligtvis så försvinner knäppningarna och smärtorna efter ett tag!

Ska tillbaka i September, MÅSTE bli bättre tills dess. Så jippie, jag har fått en hemuppgift att göra under sommarlovet. Skola igen då...


Otursfågeln

Det här inlägget skrevs 2010-07-06 klockan 21:42:10
NEEJ! JAG HA SÅDAN OTUR!

Berättade jag att jag tappade mobilen i sjön när jag var till Fågelsjö och sedan fick köpa en ny när jag kom hem? Det var iallafall vad som hände. Nu har jag även tappat min kedja som jag har burit sedan 3/1-2010! Det var mitt nyårslöfte, att ha kedjan runt halsen i ett år (3/1-2011). Den bara föll av från min hals! Fast det förståss, den var sliten efter alla dagar jag bärt den - duschat, badat, sovit, etc. Bara så tråkigt att det har hänt!

Först hängde det ett lejon i kedjan, lejon är mitt stjärntecken, jag är ett Augustibarn. Sen så en dag satt jag bara och höll på med det och så föll lejonet rätt ner i min hand. Jag ville inte ta bort kedjan för jag tänkte att NÅTT skulle ändå sitta kvar i ett år, men så blev det inte...

KAN NÅGON GE MIG LITE TUR I 16-ÅRS PRESENT? (:

Konceptet vänner

Det här inlägget skrevs 2010-07-05 klockan 22:45:05
En vän är någon man kan vara sig själv med. Någon som man kan prata med om precis vad som helst. En som tröstar utan att veta orsak till gråt. En som får dig att skratta och le. En vän får dig att må bra.

Vänner behöver inte vara någon som du träffar dagligen. En vän kan vara någon okänd som du träffar på en hemsida över Internet. Någon som du pratar med lite då och då, oavsätt land och/eller språk. Ingenting personligt behövs sägas. En vän behöver inte veta allt, ska inte fråga allt, kräver ingenting. En vän vill bara veta ditt namn och veta hur du mår.

Du bör vara försiktig med vilka vänner du skaffar, se alltid till att du vet exakt vem du pratar med om du ger ut personlig information. Det finns människor till allt! Jag tänker ge ett bra exempel, men du bör inte göra samma sak.

För ett år sedan blev jag kompis med en kille på en hemsida, en virituell sida med gubbar, kläder, tävlingar, etc. Vi pratade nästan varje dag och till slut började vi chatta över msn. Vi visade bilder på varandra, pratade i gruppchatter med andra vänner och beslöt att en dag träffas på riktigt. Jag är en väldigt försiktig person och tycker inte alls om att skaffa vänner/visa bilder på mig själv för främlingar, men till slut blev vi inte längre främlingar för varandra. Så han kom till mig där jag bor, vi träffades i en park med en varsin kompis (ja, vi blev 4 personer för vi alla var likadana = aldrig att jag träffar någon ensam, en som jag lärt känna över Internet) och umgick en hel dag.

Idag är vi fortfarande vänner och jag kan gladeligen säga att jag har nog lite känslor för honom (tur var läser han inte min blogg)!

Min första twinbild


TACK TUSEN GÅNGER FALT!

Det här inlägget skrevs 2010-07-05 klockan 22:09:03

50 frågor

Det här inlägget skrevs 2010-07-05 klockan 21:00:02
Kopierat från http://bbonuss.blogg.se/

SENASTE

1. Kompisen du träffade: Siri
2. Personen du pratade i telefon med: Mamma
3. Du fick SMS av: Sebbe
4. Du kramade: Mamma

IMORGON
7. Är det: Fortfarande sommarlov
8. Planer: Vakna
9. Något tråkigt som händer imorgon: Ingenting händerFAVORIT

10. Nummer: 1 och 14
11. Färg: Röd
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon?: Alla
14. Humör för tillfället?: Pms...


FRÅGOR OCH SVAR
1. Det första du gjorde I morse?: Vaknade
16. Vad åt du sist?: Jordgubbar och glass
17. Vad irriterar du dig på?: Min syster
18. Tror du på distansförållanden?: Beror på avståndet (ja)
19. Vem tänker du på just nu?: Lykke Li
20. Tror du att personen tänker på dig med: Nej
21. Vart reste du sist?: Fågelsjö
22. Vad gjorde du igår kväll?: Lyssnade på musik
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Ingendera, blandning av båda
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja (länge sen dock)
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min
28. Vilken färg har din tröja?: Vit

 

 

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Många gånger

30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Nej

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: För det mesta
33. Vad gör dig glad?: Allt
34. Önskar du att du var lyckligare?: Nej
35. Är lycka överskattat?: Definitivt
36. Kan musik göra dig glad?: Ja

 KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja då
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej, singel at the moment
40. Är du nöjd med det?: Nej
41. Är du kär?: Ja (kändiskär räknas!)

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Hat är ett starkt ord, inget jag upplevt ännu
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej!
44. Är du en mobbare?: Var!
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja, och folk har försökt TRÖSTA mig då...!
46. Har du blivit sviken någon gång?: Många gånger...

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Självklart :)
48. Favoritämne?: Svenska/Engelska
49. Värsta ämne: Inget alls
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Jag kan inte jämföra det så, maten lagades av samma personer.

 Hallå!?!?

Det här inlägget skrevs 2010-07-05 klockan 20:34:04
Uppe i 18 unika nu. Vart kommer alla ifrån? :o

Larsersbäcken

Det här inlägget skrevs 2010-07-05 klockan 20:19:58
Tog ett dopp med syrran och Siri här om dagen :) Det var jätteskönt i vattnet! Nog för att det är en bäck som är svart som natten under ytan, men det är så skönt att det inte finns ord! Jag badar hellre där eftersom det är lite folk som vet vart det ligger. Hellre där än på någon strand full med folk :)


Mot toppen!

Det här inlägget skrevs 2010-07-05 klockan 19:04:58
Vet inte hur det hände, men kul med fler besökare! :D


Peace & Love

Det här inlägget skrevs 2010-07-05 klockan 14:11:48
Jag tycker det är en väldigt vacker bild, med tanke på mitt tandsmycke och mitt armband :)


Är det här en bok värd att satsa på?

Det här inlägget skrevs 2010-07-04 klockan 21:01:45
Stjärnfall
skräck/drama/romantisk

Över en natt blev Natacha Genji en utav de mest världskända kändisarna. Efter att ha spelat huvudrollen i den storslagna filmen Stjärnfall, baserad på den populära bokserien Stjärnhimmel, hade hennes liv fått en helomvändning. Vart hon än gick blev hon igenkänd, i varje tidning fanns det en bild på henne, över Internet spreds rykten och hon fick ge upp det hon alltid underskattad - privatlivet. Hennes romans med Taylor Jones fick ett snabbt slut när alla tidningar gick ut med bilder på Natacha och Jack Davids, en barndomsvän som inte på någotvis är intresserade av varandra. Men Natacha är inte helt nöjd med kändislivet, skvallret får hennes fans att dela på sig och istället för att vara jagad för en autograf är hon nu jagad för hämnd. Fansen lever i den värld som Katie Blue lever i, den karaktär som Natacha spelade i Stjärnfall. Miljoner fans som söker efter hennes autograf har bytts ut mot en enorm mobb som är ute efter rättvisa.Inspiration

Det här inlägget skrevs 2010-07-02 klockan 17:27:43
Min bild var inte lika lyckad som Lauren Brie's, men det var därifrån jag fick min pose ifrån :)

Samma pose, fast med kjolen nere och oseriöst ansiktsuttryck...!


Fotspår

Det här inlägget skrevs 2010-07-02 klockan 17:07:24
Satt och kollade igenom systers blogg och hittade den här bilden på henne. Det lustiga är att jag själv har tagit den! Jag tror det var den här bilden som gav mig inspiration till bilden under, eftersom jag tycker väldigt mycket om bilden på Mikaela :)
Update

Det här inlägget skrevs 2010-07-02 klockan 17:02:40
Det här har hänt:

Fågelsjö med Siri och familjStockholm/Eclipse-premiär med mamma och systrarnaPrästnäset med syster