#Borta bra men hemma bäst

Det här inlägget skrevs 2010-07-12 klockan 22:36:32
Vi kom fram till lägenheten igår. Så fort vi landat möttes vi upp av folk som är bekanta till mamma. De visade oss vägen ut och gav oss skjuss till lägenheten. Jag lovara er, det är inte kul att sitta i baksätet av en bil med två äldre damer och tryckas mot fönstret. Jag hade iallafall kameran i handen när jag satte mig, det blev lite svårt att röra armarna när både Lily och Maria satt sig. Jag tog en del bilder genom fönsterrutan, men det blev nog mest suddiga och otydliga.

Lägenheten var på översta våningen, takvåningen. Precis som mamma ville ha det fick vi privat tillgång till taket där de hade gjort iordning en konstgjord trädgård. Jag älskar den! Den är helt otroligt vacker! Och trappan upp dit är precis utanför mitt rum. Från mitt fönster kan jag se ut över hela staden och när vi kom fram var det solnedgång precis utanför fönstret! Den bästa utsikten jag någonsin haft.

Resten av lägenheten ser ut som vilken annan lyxig lägenhet som helst i Hollywood. Mamma har redan fixat ett nytt jobb på en närliggande advokatbyrå. Inte undra på att hon valde just den här lägenheten. Skolan ligger inte allt för långt bort, det tar max en halvtimme om jag ska gå.

Jag blev superglad när jag fick igång min dator och såg att jag hade fått ett mail från både Taylor och Jack! Taylor berättade att han kommer hit om en vecka, dels för att ge mig lite andrum och dels för att han hade ett modelljobb nu i veckan. Det var länge sen jag såg honom. Jag saknar honom väldigt mycket. Han bor i Los Angeles och nu bor jag närmare honom än jag tidigare gjorde. Jack skrev att han redan var påväg hit, men mailet kom fram för åtta timmar sedan och det tar inte så lång tid att köra bil från Beverly Hills till Hollywood. Men jag känner Jack från när vi gick på barnsben och han väntar sig ett svar och när han fått det, då hoppar han direkt i bilen. Det var bäst att jag gjorde mig klar innan jag svarade honom. Till Taylor skrev jag snabbt "Längtar efter dig, vi ses snart!"

Mamma presenterade mig för vårt nya städteam. Jag gillar inte att hon anstället folk för att göra hemmasysslor, sånt som jag själv ska göra. Men vi har två städare, en kock och en egen rörmockare nu. Slöseri på pengar i min mening. Molly, kocken, gjorde genast en smootie till mig. Jordgubbssmak. Hur kunde hon veta att jordgubbssmootie är min favorit?

Efter att jag tagit en dusch, lagt på nytt smink, fönat håret ordentligt, ringde jag Jack och sa att han kunde komma nu. Han sa att han suttit fast i en bilkö i tio timmar och förnst nu kunde komma loss. Jag trodde honom inte. Men han kom över och tog med mig på en sightseeing!

Jag skriver mer om den senare!

Natacha Genji

Kommentarer

Namn:
Kan du träffa rutan?

Hemsida: