Tatuering snart ;)

Det här inlägget skrevs 2010-10-28 klockan 15:05:53
Nu ska vi skriva någonting intressant här tycker jag! :D

Måndag = tatuering!

För många många månader sedan satt jag och tittade på The Vampire Diaries och såg den här söta tatueringen på Caroline's fossing! ^_^ Var ju bara tvungen att ha en själv, så frågade mamma om jag fick göra en och voála, måndag ska jag, mamma och syster tatuera oss! :D


Print Screen från serien! :D
Måste köpa en tåring nån gång ;)

Bildanalys

Det här inlägget skrevs 2010-10-28 klockan 14:38:01
Svenska är nog mitt bästa ämne, det och Engelska. Vi skulle leta reda på en bild via Internet, skriva antingen en dikt eller en novell om den. Såklart kunde inte jag välja ;)Naked underneath, lonely with soul so bright
Wet by tears, still holding on, seeing the light
Shaking her head, one single word, she is free
No one near, lonely, again, she will never be


Hon springer i skogen, ovetande om att ängen hon söker är bara några steg framför. Hon är full av beslutsamhet, springer med långa steg, ignorerar smärtan som stenarna utgör mot hennes bara fötter. Hennes ansikte är blött, hennes hår vägrar torka i den fuktiga luften. Den korta kjolen fladdrar runt hennes lår. Hon hoppar igenom ett buskage och stannar som förstenad.

Framför henne breder den stora ängen ut sig. Gräset är härligt grönt, skogen ser svart ut runt om. Hon ler inte, fast hon känner sig lycklig. Hon vet att friheten är nära, hon känner den söta smaken, hör den ljuva melodin… Hon kunde inte vänta mycket längre. Det var antingen nu eller aldrig.

Med långa beslutsamma steg kliver hon in på ängen och styr stegen mot mitten. Den är inte markerad på något vis, men hon stannar där hon känner att mitten är. Mitten av ängen är enda stället, enda stället av total frihet.

Den gråaktiga himlen ovanför henne bryter plötsligt ut i ett svagt ljussken. Som om solens strålar smitit från klotet för att besöka henne. Hon sluter ögonen, böjer huvudet bakåt, känner de varma strålarna mot kinderna och andas in djupt. Ljuset smeker hennes ansikte, andas på hennes kropp. Hon andas ut, känner hur hennes själ flyter med, känner hur hon lämnar gräset under sig. Ljuset släpper henne inte, hon är lycklig, längtar bort, längtar hem. Längtar dit hon aldrig varit men alltid vetat om att hon hör hemma.

Bara ibland

Det här inlägget skrevs 2010-10-17 klockan 20:16:55
Jag tänker inte mycket, men jag tänker ibland
jag funderar på livet och funderar ibland
att diskutera vad meningen är leder ingenvart
men jag diskuterar ändå, diskuterar ibland
jag grubblar en massa men bara ibland
jag reflekterar det mesta, reflekterar ibland
att planera leder till stress men även till lugn
trots detta på planerar jag även ibland
jag kan tycka en sak och tro en annan
men jag tycker och tror en hel del ändå


Dubbelord

Det här inlägget skrevs 2010-10-14 klockan 19:08:15
Idag blåste det ordentligt...

och det gillar vi icke! Nej nej att stå och vänta på bussen med blåsten som för med sig ett och annat bland annat rök från de som inte har vett eller hjärna nog att inte röka i en folksamling. Men men som tur var kommer bussen och HERREGUUD vart kommer alla människor ifrån!?!? Shit shit vad befolkad en liten buss kan vara då. Fram med armbågarna jag har ett tåg att hinna med!!

Oj oj här kom man med i sista stund. Dörrarna stängs bakom ens rygg och med rumpan mot det främre fönstret i bussen och handen där den kommer åt för att få stöd skumpas man iväg. Ack ack var inte klaustrofobisk! Lätt åksjuk blir man också jo då att åka baklänges fick magen att vända dig framåt det vill säga bakåt. Tänk tänk hur fel allt vill bli!

Hej hej
tåg här kommer jag! Nu blir det bara du och jag plus några hundra personer till i en hel timme. Kanon. Fram med hittils tråkig bok som viss vän tipsade om att sysselsätta sig med via sms. Vilken diss istället för att messa med någon och vara någorlunda social får man sitta och läsa en bok. Men men satt åtminstone framlänges...


Den som spar hon har

Det här inlägget skrevs 2010-10-13 klockan 19:41:03
Förr i tiden sparade jag på precis allting! Biobiljetter, glasspinnar, gosedjur, etc. Jag var en riktig samlare, hade många lådor i förrådet och massor med prylar i mina garderober!

Såklart växter jag (om än långsamt) upp och fler och fler saker åkte ut ur garderoben och ner i soptunnan. Jag tror mamma började rensa bort innan jag ville det! Jag saknade sakerna så mycket men ärligt talat så märkte jag det aldrig.

Jag har alltid velat spara på någonting, så varför inte spara på någonting nyttigt? Och med nyttigt menar jag inte mat! Numera sparar jag på tior!

Anledningar:
1. De ger bra pengar i mängden.
2. Och de är så fina, guldiga och skimrande! ^_^


Btw, nämnde jag att jag har 1500 kronor i bara tior?
Och glömde nämna att jag också samlar på femor och enkronor! ;)

Känner mig lättsam :)

Det här inlägget skrevs 2010-10-13 klockan 08:28:50
På morgonen finns det verkligen inte mycket att göra, varför inte öppna Photoshop och utöka sina skills? ;)
Rubriken är dock jävligt ironisk :p


Huldror är smurfar!

Det här inlägget skrevs 2010-10-12 klockan 09:58:43
Igår hade vi idrott på Kasthallen och vi åkte skridskor!

Som vanligt hade jag kameran i fickan och den flög upp lite då och då för att ta foton och/eller filma! Det blev tre videor och jag satte ihop det till den här videon. Hihi, tänk vad roligt man kan ha det då! :)Gå in på Huldran's klassblogg för att titta på lite bilder! :D

Nostalgi Mr Rida

Det här inlägget skrevs 2010-10-11 klockan 09:14:15
Fick lite nostalgi när jag satt och tittade igenom syrrans videor!

Hur många kan säga att de har sett Flo Rida LIVE! Hur hur många kan säga att de har gjort high five med honom? ;)
Segt internet

Det här inlägget skrevs 2010-10-11 klockan 08:25:52
Ursäkta för dålig uppdatering, men internet hemma i lägenheten är otroligt seg och de tre inlägg som jag har tänkt skriva har liksom flytit ut ur huvudet till en pöl på golvet.

Visste ni att tack vare internets seghet åkte jag till skolan 6.40 när jag egentligen kunde tagit tåget som går 10:50! Det är bara för att Fronter inte ville laddas upp igår så jag kunde inte kolla! Fan vad sur jag blir! Förnst nu, när jag sitter i klassrummet, kunde jag kolla och se det. Det suuuger.... :(

Bara jag och Robin i klassrummet....

Synfält

Det här inlägget skrevs 2010-10-11 klockan 08:18:29
Anonym om Tänker på livet:
haha vilken tråkig syn du hade på livet :P
När någon skriver en anonym kommentar får man alltid svara på kommentaren via ett inlägg, väldigt drygt eftersom svaret på kommentaren kanske inte är något man vill dela med sig. Men nu vill jag det!

Det är egentligen min syn på andras liv! Jag själv tänker inte leva så där! Själv tänker jag utforska världen innan jag tvingas lämna den och ska försöka göra något för att bli ihågkommen :) Eftersom jag är författare tror jag att jag kommer bli ihågkommen via mina böcker! Det är iallafall vad jag hoppas bli :)

Hoppas det var en bra förklaring, eftersom det jag skrev inte handlade om mitt liv (jag skrev ju faktiskt "ditt liv kommer förmodligen se ut så här")


Tänker på livet

Det här inlägget skrevs 2010-10-09 klockan 21:52:04
Känner att jag levt idag iallafall.

Vanligtvis brukar jag spendera helgerna inomhus med att skriva på mina böcker eller bara dåsa framför tvn. Det gör jag endast för att få göra ingenting, för jag har inte tid på vardagarna till att göra ingenting! Lämnar huset ungefär 6.20 och kommer hem cirka 17.20. Sen är det bara äta middag och till att göra eventuella skoluppgifter eller annat.

Man börjar inte leva någon gång i livet!Ditt liv kommer förmodligen se ut så här:
Enligt mina beräkningar så går man i skolan tills man är ungefär 18-19 år (om man inte går längre). Efter det måste man skaffa ett jobb för att tjäna in pengar. När man fått de där pengarna man behöver för att tillexempelt flytta utomlands (som jag har planerat) så måste man börja jobba igen för att kunna leva i det nya landet. Senare träffar man kanske en man, gifter sig, får barn.. och då blir det 18 år med barn och man. Sen flyttar barnen ut, man jobbar kvar på samma arbetsplats, lever i samma hus, bor med samma man tills man hamnar på ålderdomshem. Där bor man tills man blir snurrig och de där barnen man uppfostrade en gång i tiden blir främlingar för en själv. Man får inte längre bo med den man man haft barn med och man blir omhändertagen av andra främlingar som får betalt för att göra det. Till slut dör man i det där pastellfärgade rummet i en nerpissad säng med ett glas vatten och en mängd meiciner på nattduksbordet, ser inte ens livet passera revy eftersom allt har blivit så luddigt och man tar den där sista sucken innan man äntligen får vila.
Sen måste man vänta på att den där mannen man hade barn med ska komma och möta en, och tills dess får man nöja sig med att träffa de människor som du inte träffat sedan du var trettio..

En random vlog

Det här inlägget skrevs 2010-10-09 klockan 21:09:37
Var på en promenad med syster och spelade då in den här videon. Vet faktiskt inte riktigt varför jag lägger ut den på bloggen :)

Bilden jag pratar om finns i inlägget nedanför!RIH (Rest in Hell!)

Det här inlägget skrevs 2010-10-08 klockan 19:09:31
Bör man köpa dyr mobil om man bara har otur med dom?

Har berättat många gånger att jag är en stor otursfågel, ingen sån där liten söt burrig fågel utan en fet fågel och knappt orkar lyfta och flyger in i fönsten!

Förra mobilen gled ner i vattnet och batteriet svällde upp, smarta jag stack hål i batteriet med en nål och höll mot näsan för att känna om vatten kom ut! Hur DUM får man bli? Fick en extrem huvudvärk efter det...

Nuvarande mobilen har jag då haft i två månader, bär den i fickan (vanligaste stället) och springer mot min dator i klassrummet för att jaga bort klasskompisar som försöker Facerapea (skriva på en annans facebook något jätteelakt/töntigt/snuskigt) och klantigt nog krockar i kanten på bordet! Vips, död mobil!

Så vad ska bli nästa mobil? iPhone 4?

Och vad tror ni blir dennes död?


Brinner upp? Exploderar? Faller från fönstret? Mosas mot gatan?Facebook-fanpage

Det här inlägget skrevs 2010-10-07 klockan 16:47:44
Har äntligen skaffat en fanpage på Facebook för mina modellbilder! :)

Jag vet att det kan låta lite ego, men det var inte min idé plus så kommer man ingen vart här i livet om man inte är lite ego. Att jag är lite mycket ego är en annan femma, men jag är glad att jag är jag och stolt över att kunna säga att jag är ego!

EGO!

Gilla-knappen är uppvärmd bara för dig ;)"Paparazzishmen"

Det här inlägget skrevs 2010-10-07 klockan 13:56:15
HOLLYWOOD FILM SPELAS IN I LILLA KILAFORS!!

Fast det var väl ingen nyhet?


Rätt så spännande tycker jag att de ska spela in den i Sverige. Det är inte mer än rätt eftersom det är en svensk film! Och att de ändrar om lite (till exempel det extremt dåliga namnet "The Girl with The Dragon Tattoo") gör ingenting så länge den spelas in i Sverige. Eller hur?

Kilafors ligger 10 minuter ifrån där jag bor (Bollnäs) om man åker bil/tåg. Dock så tänker jag inte ens sätta min fot i Kilafors för att jaga efter kändisar. Jag är emot "paparazzishmen" så att säga, det vill säga - jag tycker det är fel att jaga kända personer för att få en glimt av dem, få deras namn skrivet på en bit papper, röra deras axel eller ta en bild med dem.

Hm, trots det är jag väldigt ivrig på att lära känna kändisar! Det är lite som en hobby för mig, som att motarbeta "paparazzishmen". Jag skapar kontakt med kändisarna och blir som deras "Internet-vän"! Det är jätteroligt, alla är så trelivga! :)

De är coola

Det här inlägget skrevs 2010-10-06 klockan 10:12:58Måste bara berätta hur mycket jag älskar min klass!

Det finns nackdelar, det finns det alltid.
Men fördelarna är så mycket bättre!


Alla är så öppna och kan prata med vem som helst.
Ingen tittar snett på en om man sätter sig vid ett annat bord.
Alla är så glada och trevliga! :D

Nackdelar bör ej nämnas eftersom det förstör "the moment"!

Sjukdom i örat

Det här inlägget skrevs 2010-10-05 klockan 08:09:09
Åkte till sjukhuset idag för ett andra besök angående mitt öra och fick reda på att jag har Otoscleros.

Jag har inte möjligtvis Otoscleros, men det är antingen det eller alla de öroninflammationer jag haft.

Otoscleros är en sjukdom som gör att benet i stigbygeln långsamt växer fast i ett annat ben, vilket gör att man får en sämre hörsel. Jag tycker det är enormt irriterande för jag har jätte svårt att höra vad folk säger om de sitter/står/går vid min vänstra sida!

Alternativ:

Hörapparat resten av livet (16 år och beroende av hörapparat = nej tack)
Operation under narkos (första operationen någonsin och den låter inte trevlig enligt sidan jag hittade!)

Vad skulle du göra?


Tog bara någon randombild eftersom alla inlägg blir bättre med bilder! :D

Sweeney Todd

Det här inlägget skrevs 2010-10-03 klockan 21:53:17
Har vi några fans där ute? Fans till Mister Captain Jack Sparrow?

Eller är det några Twilighters som jag själv, fans till Jamie Campbell Bower (Cauis)?

Eller har vi några, som även jag själv, som bara dör av att se Harry Potter-skådisarna i andra filmer, såsom hunken Snape, Slingersvans och Bellatrix?

Då är filmen Sweeney Todd för dig!

Men inte om du inte gillar halvmusikaler där de sjunger varje replik!

http://gynw.files.wordpress.com/2008/02/sweeney-todd_1119.jpg

De sjunger mer än de pratar och nog för att det är fina röster så lessnar man efter en stund! Karaktärerna är mysteriska, vi vet inte mycket om deras historia förutom om Sweeney Todd (Benjamin Barker) och även han är ett mysterium! Varför var han så "efterlyst" av domaren och varför åkte han iväg?

Filmen är bara ett enda stort frågetecken, men vi får inte glömma att det är en nyare version av en äldre film (antar att de inte hade mycket till tänkande på den tiden).

För er som inte gillar blod och som gärna tittar bort när blod ska till och spruta, blunda hela filmen!
Blodet är dock ljusare än ketchup och sprutar mer än om du spottar vatten ur munnen! För fejk för att vara sant!

De skådespelare med mindre roller kunde gjort ett bättre jobb än att sitta rätt upp och ner i stolen och le, vänta på kniven och sedan "oj då, han skär halsen av mig!"

Det var min syn på saken!

Ljus i Photoshop

Det här inlägget skrevs 2010-10-03 klockan 17:04:56
Den här var riktigt svårt att fixa!

Här jag jag ändrat färg och ljus på halva håret och hela ansiktet. Mixtrade även med armen som dock fortfarfande ser gipsad ut! Gjorde benen lite ljusare och även bakgrunden.

Resultat: En mer färgglad och livliv bildOrginalbilden


Bells kamera

Det här inlägget skrevs 2010-10-03 klockan 12:03:13
Filmar du/ni med en videokamera?

Nej, jag äger ingen videokamera (och för er som vet vad E.S är för något så filmar vi med min kamera) och har inte för avsikt att skaffa en heller. För några månader sedan vann jag en kamera i en tävling och den är helt perfekt för mig! Liten och smidig, får plats i tajta jeans och fixar vilken fokus man än vill ha!

Älskar den! ♥

Lite oredigerade bilder bara för att visa:


Perfekt fokus på nära håll...


och lika bra fokus på långt håll.


Den här kameran vann jag i en tävling jag hade glömt bort att jag deltog i!
(Bilden är tagen i en spegel och sen spegelvände jag den i Paint)

Dagens do!

Det här inlägget skrevs 2010-10-01 klockan 08:31:47
Ah, hjälp! Dagens do är göra en muntlig redovisning om hur man gör en bra muntlig redovisning! Jag har mina papper men jag har inte tränat, tur man har Cherry vid sin sida! Jag hatar verkligen muntliga redovisningar, men jag har iallafall blivit bättre på det än från i 7an (vi går inte in på det nu....)

Btw, kul att jag missade matteprovet igår tack vare panikångestattack...!


Cheer Cherr :D