Dubbelord

Det här inlägget skrevs 2010-10-14 klockan 19:08:15
Idag blåste det ordentligt...

och det gillar vi icke! Nej nej att stå och vänta på bussen med blåsten som för med sig ett och annat bland annat rök från de som inte har vett eller hjärna nog att inte röka i en folksamling. Men men som tur var kommer bussen och HERREGUUD vart kommer alla människor ifrån!?!? Shit shit vad befolkad en liten buss kan vara då. Fram med armbågarna jag har ett tåg att hinna med!!

Oj oj här kom man med i sista stund. Dörrarna stängs bakom ens rygg och med rumpan mot det främre fönstret i bussen och handen där den kommer åt för att få stöd skumpas man iväg. Ack ack var inte klaustrofobisk! Lätt åksjuk blir man också jo då att åka baklänges fick magen att vända dig framåt det vill säga bakåt. Tänk tänk hur fel allt vill bli!

Hej hej
tåg här kommer jag! Nu blir det bara du och jag plus några hundra personer till i en hel timme. Kanon. Fram med hittils tråkig bok som viss vän tipsade om att sysselsätta sig med via sms. Vilken diss istället för att messa med någon och vara någorlunda social får man sitta och läsa en bok. Men men satt åtminstone framlänges...


Kommentarer
Från: toves träningsblogg

hej på dig du..

hur har din helg varit?

kram

2010-10-16 @ 21:03:10
Hemsida: http://tovestraningsblogg.blogg.se/

Namn:
Kan du träffa rutan?

Hemsida: