"Paparazzishmen"

Det här inlägget skrevs 2010-10-07 klockan 13:56:15
HOLLYWOOD FILM SPELAS IN I LILLA KILAFORS!!

Fast det var väl ingen nyhet?


Rätt så spännande tycker jag att de ska spela in den i Sverige. Det är inte mer än rätt eftersom det är en svensk film! Och att de ändrar om lite (till exempel det extremt dåliga namnet "The Girl with The Dragon Tattoo") gör ingenting så länge den spelas in i Sverige. Eller hur?

Kilafors ligger 10 minuter ifrån där jag bor (Bollnäs) om man åker bil/tåg. Dock så tänker jag inte ens sätta min fot i Kilafors för att jaga efter kändisar. Jag är emot "paparazzishmen" så att säga, det vill säga - jag tycker det är fel att jaga kända personer för att få en glimt av dem, få deras namn skrivet på en bit papper, röra deras axel eller ta en bild med dem.

Hm, trots det är jag väldigt ivrig på att lära känna kändisar! Det är lite som en hobby för mig, som att motarbeta "paparazzishmen". Jag skapar kontakt med kändisarna och blir som deras "Internet-vän"! Det är jätteroligt, alla är så trelivga! :)

Kommentarer
Från: Laks

Tack så mkt! :) Det är så roligt att dem är i Sverige nu! :D När ja hörde att det skulle bli en amerikansk remake då trodde ja att det skulle utspela sig i USA, med amerikanska namn å allt sånt.. Men tydligen inte, så det var ju bra! Ser faktiskt fram emot att se filmen sen på bio. Dem svenska filmerna var ganska bra, ettan var okej, tvåan helt värdelös och trean helt genial tycker jag.. :P

2010-10-07 @ 15:44:02
Hemsida: http://laks.webblogg.se/

Namn:
Kan du träffa rutan?

Hemsida: