Sweeney Todd

Det här inlägget skrevs 2010-10-03 klockan 21:53:17
Har vi några fans där ute? Fans till Mister Captain Jack Sparrow?

Eller är det några Twilighters som jag själv, fans till Jamie Campbell Bower (Cauis)?

Eller har vi några, som även jag själv, som bara dör av att se Harry Potter-skådisarna i andra filmer, såsom hunken Snape, Slingersvans och Bellatrix?

Då är filmen Sweeney Todd för dig!

Men inte om du inte gillar halvmusikaler där de sjunger varje replik!

http://gynw.files.wordpress.com/2008/02/sweeney-todd_1119.jpg

De sjunger mer än de pratar och nog för att det är fina röster så lessnar man efter en stund! Karaktärerna är mysteriska, vi vet inte mycket om deras historia förutom om Sweeney Todd (Benjamin Barker) och även han är ett mysterium! Varför var han så "efterlyst" av domaren och varför åkte han iväg?

Filmen är bara ett enda stort frågetecken, men vi får inte glömma att det är en nyare version av en äldre film (antar att de inte hade mycket till tänkande på den tiden).

För er som inte gillar blod och som gärna tittar bort när blod ska till och spruta, blunda hela filmen!
Blodet är dock ljusare än ketchup och sprutar mer än om du spottar vatten ur munnen! För fejk för att vara sant!

De skådespelare med mindre roller kunde gjort ett bättre jobb än att sitta rätt upp och ner i stolen och le, vänta på kniven och sedan "oj då, han skär halsen av mig!"

Det var min syn på saken!

Kommentarer
Från: Mikaela

det är ju inga statister det är skådespelare :S statister är sånna människor som inte är skådespelare som t.ex. går på en gata eller sånt..

2010-10-04 @ 08:52:24
Hemsida: http://memikaela.blogg.se/
Från: J O A N N A

Sv: Tack så mycket! Synd att det inte finns en ångra-knapp alltså ^^Jag tycker att Sweeney Todd är jättebra :)Anledningen till att han är "efterlyst" av domaren är ju för att domaren är kär i Sweeneys fru och vill ha henne, typ. Så han vill göra sig av med Sweeney :)

2010-10-04 @ 19:28:31
Hemsida: http://fashionfruits.blogg.se/
Från: J O A N N A

Sv: Jag tolkade det som att han blev förvisad från staden :) Men nu var det ett tag sen jag såg den...Varför jag gillar den? Först och främst älskar jag musik och musikaler, jag älskar johnny depp och så tyckte jag att filmen hade en intressant handling, lite mystisk och sådär.. ^^

Jag tror att det är väldigt olika från person till person när det gäller filmer, och det finns ju inga rätt eller fel på vad man ska gilla :)

2010-10-05 @ 08:24:30
Hemsida: http://fashionfruits.blogg.se/
Från: Christine

(Skiter i hemsidan om det är okey :D)

Jasså du dissar den? o.o visst håller med om att det är lite för mycket sjungande (anledningen att jag aldrig såg den många gånger XD) men hur kan du inte följa med i den? ._. Alltså jag har inge problem med det XD men.. så är jag ju van med Tim Burton, maybe that´s the thing

2010-10-12 @ 22:05:32

Namn:
Kan du träffa rutan?

Hemsida: